Sillikonttorin tervasilakkaa ja mustaherukkasilliä (M, G)
Tuoresuolattua ja pintapaahdettua Norjan merilohta rosépippurlla (M, G)
Käsin suolattua leppäsavustettua lohta ja laivan omena-punasipulihilloketta (M, G)
Mustapippuroitua kotimaista paahtopaistia ja Provencelaista pestokastiketta (L, G)
Leipäjuustosalaatti (L, G)
Italialaista penne rigate luomupastasalaattia (M)
Kesäinen raparperi-parsasalaatti raikkaalla fenkolilla (V, G)
Salaattia paahdetuista juureksista (V, G)
Mummon tillikurkkuja (M, G)
Laivan metsäsienisalaattia (L, G)
Maa-artisokkaa ja paahdettua lehtikaalia (V, G)
Vihersalaattia ja sitruunaista vinaigretteä (V, M, G)
Kauden perunoita ja tillivoita (L)
Laivan leipäkori ja voita (L)
Pääruoka (sama pääruokavalinta koko ryhmälle)
Kokonaisena paistettua lohta, kauden perunaa ja sitruuna-tillikastiketta (M, G)
TAI
Ylikypsää naudan niskaa, kauden perunaa ja punaviinikastiketta (M, G)
TAI
Broilerin sisäfileetä, kermakastiketta ja riisiä (L, G)
TAI
Kasvisvaihtoehto
Jälkiruoka
Suklaakakkua ja karamellivaahtoa (L)
M = maidoton L = laktoositon V = vegaaninen G = gluteeniton
Muutokset mahdollisia sesongin ja saatavuuden mukaan